Erop uit met de fiets

Nederland staat bekend als écht fietsland. Wij Nederlanders doen in vergelijking met andere landen heel veel op de fiets: we fietsen in kostuum naar het werk, we halen de kinderen uit school en halen zelfs de kleine boodschappen op de fiets. Nederland is niet alleen een fietsland door de functionaliteit van de fiets. Ga erop uit met de fiets en geniet van de schitterende natuur die Nederland rijk is.

 

Erop uit in eigen omgeving

Hoe goed kent u uw eigen omgeving eigenlijk? Vaak weten we waar de lokale supermarkt en de school gevestigd is, maar zijn we onbekend met de mooie natuur die onze eigen omgeving rijk is. Ga erop uit met de fiets en ontdek de andere kant van uw eigen leefomgeving! Pak uw picknickmand mee en geniet samen van een heerlijke dag in de natuur op de fiets.

Combinatie: fiets en auto

Ontdek de natuur of de bezienswaardigheden van een nieuwe, onbekende plek met uw eigen fiets. Neem de auto naar de plaats van bestemming en vervolg uw route met de fiets. Als u één of meerdere fietsen wilt vervoeren heeft u een bus of fietsendrager nodig voor uw auto. Plan uw fietsroute vooraf en ontdek de natuur van een nieuwe, onbekende plek op de fiets.

Combinatie: fiets en trein

Een fietsdrager of het huren van een bus kan prijzig zijn. Bekijk de mogelijkheden met openbaar vervoer. U kunt een speciaal kaartje kopen als u er met de trein én fiets op uit gaat. Let wel op dat u niet mag reizen met de fiets in de spitsuren, de spitsuren zijn tussen 06:30 – 09:00 uur en 16:00 tot 18:30 uur. De spitsuren gelden niet in het weekend, met feestdagen en in de vakantiemaanden: juli en augustus.

Meerdaagse fietstocht

Genieten van het weer en de natuur op de fiets, het voelt bijna als vakantie. Een vakantie? Die kunt er van maken. Boek een mini vakantie door een overnachting te boeken bij een verblijf op uw fietsroute. Fiets na een heerlijk ontbijt de natuur in en kom 's avonds weer terug voor een heerlijk diner en nachtrust. U kunt er voor kiezen om alleen een overnachting te boeken, maar er zijn ook speciale fietsarrangementen met overnachting. Genieten!

Blogs in categorie