Kortingen en voordelen

Het reizen met het openbaar vervoer in Nederland kost geld. Reist u regelmatig met het openbaar vervoer? Dan kan een abonnement voordeliger zijn. Ook zijn er speciale regelingen die voordelig zijn voor studenten en senioren. Van plan om er een dagje op uit te gaan? Check dan altijd of er korting geldt voor een bepaalde bestemming. Vaak gaan deze kortings-acties gepaard met een entreeticket of een lunchbon.

Dagelijks reizen

Reis jij dagelijks dezelfde route? Dan bent u voordeliger uit wanneer u een abonnement af sluit. Er zijn veel verschillende abonnementen, maar welke past het beste bij u en uw reis? Met behulp van de OV-prijswijzer kun jij er snel en eenvoudig achter komen welk abonnement voordeliger is dan reizen op saldo. Op basis van uw leeftijd en het aantal dagen dat u per week of per maand reist maakt de OV-prijswijzer een bekering welk abonnement het beste bij u past.

Reisproduct: studenten OV

Studeert u aan een MBO, HBO of Universitaire studie? Dan reist u met het studentenreisproduct als student zorgeloos door Nederland. U kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement. Reist u dagelijks naar uw opleiding met de trein? Dan kiest u voor een weekabonnement om gratis te reizen tussen uw thuislocatie en uw opleiding. Huurt u een kamer terwijl u studeert en is uw opleidingsfaciliteit dichtbij? Kies dan voor een weekendabonnement om in het weekend gratis te reizen tussen uw kamer en uw ouderlijkhuis.

Senioren voordeel

Bent u ouder dan 65 jaar en reist u met een persoonlijke OV-chipkaart? Met het reisproduct speciaal voor ouderen reist u tegen een voordeliger tarief. De korting dat u ontvangt is minimaal 34%. Het verschilt per vervoeder hoeveel korting u ontvangt. Zo reist u met de vervoerder RET tussen Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam gratis.

Dagje uit of nachtje weg met korting

Van plan om er op uit te gaan? Doe dat met korting! Koop online een combinatieticket en ontvang korting. Deze combinatietickets bestaan uit een dagretour en entreeticket of retour en hotel ticket. Bekijk de actuele aanbiedingen op spoordeelwinkel.nl